top of page

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!

Вчора , 29 серпня, в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави в нашому Опорному закладі освіти відбувся вечір-реквієм в пам'ять про всіх загиблих та відкриття меморіальних дошок випускникам школи - ГЕРОЯМ, які загинули під час повномасштабної російсько-української війни .

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!

Низький уклін батькам та рідним наших героїв!

Допоки ми живі — житиме пам’ять про Героїв.

Наші герої з меморіальних дошок щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, мешканців громади, і нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Вшанування їх пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.

Ми дякуємо батькам, родичам і близьким наших Героїв за те, що прийшли на захід. Всім гостям та мешканцям громади, які долучились до збору коштів на оформлення стін та виготовлення меморіальних дошок. Дякуємо учням за чуттєві виступи на заході.

Живі, поки пам'ятаємо!

Пам'ятаймо!

Війна триває, тисячі українських доньок і синів продовжують стримувати ворога на фронті. Щоб вистояти, перемогти і повернутись живими додому, ми оголосили благодійний збір коштів, які школа передасть на потреби ЗСУ. Станом на зараз зібрано 51 380 тис.грн. Збір продовжуємо до 1 вересня









16 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page